Lelepleződött a következő McLaren

2017.01.28. 16:10

A McLaren 650S már lassan három éve van a piacon, a britek pedig dolgoznak az utódláson. A tavaly napvilágot látott tervek szerint a P14 kódjelet viseli az újdonság, amelyről most kiszivárgott egy leplezetlen fotó.

WOW!! Congratulations are in order!!!! This image has recently leaked of the upcoming McLaren 720S aka P14. This will be the all new successor to the McLaren 650S. I have heard for a while now that this car is going to be amazing but now I am even more excited for its official debut at the 2017 Geneva Motor Show!!! Just look at it! * Hey @mclarenauto @frank_stephenson @robert_melville @jamesbanksesq - Well Done Gentlemen!! Take a bow. You have earned it. This is next level!! ******** See you guys at Geneva! The 2017 Geneva Motor Show is only 39 days away!!! I cannot wait to see this stunning masterpiece in person!! *** ** Photographer is unknown. ______________________________________________________________ #McLaren #720S #McLaren720S #P14 #McLarenP14 #P1 #MSO #McLarenP1 #NoIAmNotPostingThisTryingToGetTheBP23 #AlreadyRejectedAndRightfullySo #675LT #688HS #P14 #570S #BP23 #F1 #BruceMcLaren #FrankStephenson #AstonMartin #Lamborghini #Ferrari #Porsche #GT2RS #Pagani #Koenigsegg #488 #Huracan #HuracanPerformante #England #WOW #BLESSED

Kris Singh (@lamborghiniks) által közzétett fénykép,

A képet a Lamborghinik néven futó Instagram-felhasználó osztotta meg. Az autó orrán nagy, háromszögletű légbeömlőket láthatunk, annak mélyén kaptak helyet a fényszórók. A tetővonal az ülések mögött nagyon meredeken ível lefelé, maga a tető pedig a kaszni színétől eltérően fekete. A farrészre egyelőre nem látunk rá.

A hírek szerint az új McLaren a 720S típusjelzést kaphatja meg. Ahogyan a márkánál megszokhattuk, ebből következtetni lehet a műszaki tartalomra is: 720 lóerős lehet. Az sem kizárt, hogy a 675 LT-ből már ismert 3,8 literes, ikerturbós V8-ason reszelgetnek még, hogy elérje ezt a teljesítményt.

A hivatalos bemutatót a Genfi Autószalonon tartják március elején. Nem kizárt, hogy addig még újabb fotók vagy információmorzsák kerülnek nyilvánosságra.