Videón a következő Hyundai Accent

2017.02.11. 10:52

Tíz másodpercben is rengeteget lehet mutatni egy autóból. A Hyundai például a jövő heti kanadai autókiállítás előtt villantotta meg az új Accentet, és bár a teaserben igyekeznek kicsit sejtelmesek maradni, így is szinte mindent láthatunk az újdonságból.

A sokszög-hűtőmaszkkal ellátott Accent a hírek szerint szedán és ferdehátú karosszériával egyaránt készül majd, formatervének fő elemeit pedig az egy számmal nagyobb Elantrától kölcsönzi. Erről a maszk mellett a fényszórók is árulkodnak a videóban.

Azt egyelőre nem tudni, pontosan milyen motorokkal kínálják majd a modellt, de várhatóan a jelenlegi 137 lóerős 1,6-osnál erősebb négyhengerest kap. Sebességváltóból hatsebességes kézi és automata lesz választható az elsőkerekes Hyundai-hoz.

Nem véletlen, hogy a bemutatót a kanadai szalonra időzítik: az Accent egyik legfontosabb piaca Észak-Amerika, Európában pedig egyáltalán nincs is jelen a típus.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.