Tréleren véreztek el a vadiúj Corvette-ek

2017.02.20. 08:30

A múlt heti Porsche-prototípusokat szállító tréler borulása után itt az újabb szívfájdító szállítós baleset: három Corvette veszett oda egy kamionos előzésben. 

Érdekes, milyen pusztítást tud szülni, ha két kamion érintőre veszi egymást előzéskor. Az alabamai balesetnél a hírek szerint éppen csak összesimult a két vontatmány, miközben az egyik kamion elhaladt a másik mellett a pályán, a felszabaduló erők tompításának javát pedig három Corvette kapta. Nem tudni se defektről, se behintázott trélerről, szimplán összeakadtak ketten, az eredmény pedig drága volt. 

A balesetben nem is annyira három fóliázott, vadiúj Corvette elvesztése a fájó. Az ilyen gyakran megesik. Az már inkább fáj, hogy az autókat nem nem nehéz bizonyos szögekből sértetlenként fotózni, mégis kérdés nélkül, egyben mennek majd a darálóba, köztük a brutális Z06-os is hátulról. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.