Ezért figyelj oda, hova parkolsz

2017.02.25. 17:26

Gyakran ismételgetett jó tanács, hogy körültekintően válasszunk magunknak parkolóhelyet. Viharban például fa alá, havazás után előtető mellé nem ajánlott állni, de lehetne még sorolni. Azt, hogy mennyire valós veszélyt jelenthetnek az efféle dolgok, az alábbi videó jól mutatja.

A Škoda egy jókora fagyos hótömböt kap a tetejére a mellette lévő házról, és még a belőle éppen kiszálló sofőrnek is jut. A tető és a motorházfedél horpad, a szélvédő törik - az anyagi kár jelentős. A sofőr lábon hordja ki a megrázkódtatást - remélhetőleg senkinek nem esett komolyabb baja.

Nem tudni pontosan, hol történhetett az eset - talán Oroszország vagy Ukrajna lehet a helyszín. Mindenesetre hasonló máshol is előfordulhat, nem feltétlenül kell egy autónak mozognia ahhoz, hogy baleset érje.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.