Hamarabb jön az Audi Q4

2017.03.16. 12:18

Idő előtt tölt be egy szűk rést SUV-kínálatán az Audi. Még ebben az évtizedben, egy évvel a Q8 után kihozzák a Q4-et a németek.

audi-tt-offroad-concept-2014-beijing-auto-show 100464928 l

Egy napon azzal, hogy az Audi ingolstadti központjában házkutatást tartottak a mücheni ügyészség emberei, a gyártó sajtótájékoztatóján kiderült pár részlet a következő évekről: 2018-ra kijön az új A7-es, valamint a Genfben nemrég bemutatott Q8-as. A Q-szériával rendesen belehúznak a németek, mert nem elég a felfelé bővítés, a Q2-es amerikai piacos bevezetésének is nekiállnak. A meglepő hír mégis a Q4 érkezése. A Q5 kisebb változata, a Q3 és a Q5 közti fene tudja mekkora részt betölteni kész Q4-ről eddig azt mondták, 2021 előtt ne várjuk, de most előre hozták a konkrét céldátumot 2019-re.

Egyébiránt a most kiadott számok szerint hiába a dízelválság, tavaly 3,6 százalékkal növelte értékesítését az Audi. Ezzel együtt bevételük is növekedett 1,5 százalékkal.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.