Kéne egy király óra a Ferraridhoz?

2017.03.25. 12:38

Idén ünnepli fennállása hetvenedik évfordulóját a Ferrari. Korábban már bejelentették, hogy ebből az alkalomból öt modelljüket is hetvenféle különleges történelmi dizájnnal bolondítják meg – ez összesen 350 egyedi autót jelent. Az ünneplés nem merül ki ennyiben: a svájci Hublot óragyártó is kiveszi a részét belőle.

A születésnapra közösen terveztek karórát, ami az egyáltalán nem rövid Techframe Ferrari 70 Years Tourbillon Cronograph nevet kapta. Nem bízták a véletlenre, a dizájn a Ferrarinál állt össze Flavio Manzoni irányítása alatt. Az Hublot szakemberei a LaFerrari szénszálas monocoque vázához hasonlítják az órát, amely erős és könnyű egyszerre.

Az óra háromféle kivitelben készül, arany, karbon és titán színekben. Mindegyikből csupán hetven darabot csinálnak, vagyis összesen 210 szerencsés juthat hozzá a jubileumi Ferrari-kiegészítőhöz. Ára még nem ismert.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.