Ilyen egy nagy mentés

2017.03.30. 11:41

Nem ritka eset, hogy a besárguló lámpára eltérően reagálnak a sofőrök – a baj abból lehet, ha az elöl lévő fékez, aki mögötte halad, az viszont úgy gondolja, még épp átfér. És ha a hátsó egy szép nagy teherautót vezet – nos abból csúf baleset lehet.

A konkrét esetben, amely az ausztráliai Perth-ben történt, nem esett baja senkinek, de a vak véletlennek köszönhető, hogy épp maradt annyi hely a lámpánál megálló két autó között, ahová a teherautó még becsúsztathatta a gépet. A kamera felvételét egyébként a rendőrség tette közzé, azzal a megjegyzéssel, hogy a teherautó vezetője szép nagy büntetést kapott, részint mert nem tartott biztonságos követési távolságot, részint mert a bravúros védés után simán átgurult a piroson, amit a Föld ellenkező végén sem néznek jó szemmel.

„A sofőrt előállítottuk és eljártunk vele szemben. A sárga jelzés azt is jelenti, vigyázat!” - írta a helyi rendőrség szóvivője.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.