Ezzel csapat az idén Ken Block

2017.03.31. 06:04

Egy nappal a ralikrossz-világbajnokság szezonnyitója előtt mutatták be Ken Block és Andreas Bakkerud új ralikrossz-versenyautóit. Az idei szezonra érdekes, szellemképes villám-mintázatot kaptak az autók, a két gyári Focus RS RX.

A festést ezúttal a brit Death Spray Customra bízták – a cél nyilvánvalóan az volt, hogy a két autó kiugorjon a mezőnyből. A csapat egyébként komoly esélyekkel indul akár az idei bajnoki címért, bár ez nem épp Ken Blocknak köszönhető, aki keresztben autózásban nagyszerű, de a ralikrossz-mezőnyben sem tartozik a leggyorsabbak közé, tavaly a 14. helyen végzett. Bakkerud viszont 2016-ban a harmadik lett, három futamgyőzelemmel, azaz ő akár a csúcsra is juttathatja Block csapatát.

A festés egyébként 3d szemüveggel mutatja meg valódi arcát, hisz a villám-motívumok azzal nézve kiugranak a karosszéria síkjából.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.