Két hét után csukta össze a méregdrága Astont

2017.04.08. 17:09

Mindössze tizenöt nap után sikerült összetörni egy Aston Martin DB11-est Mexikóban. Az exkluzív sportkocsi egy Fiat 500-assal ütközött. A hírek szerint - nem meglepő módon - jelentősebb mértékű gyorshajtásnak is szerepe volt a dologban, a sofőr nagy tempónál veszítette el uralmát autója felett.

Az eset Mexikóvárosban, a Viaduct Rio Becerrán történt, arról viszont nincs hivatalos információ, hogy ki vezette a luxusautót. Egy helyi újságíró, Dario Alvarado egy Twitter-bejegyzésben azt állítja, hogy a közeli Pilcaya polgármestere, Ellery Guadalupe Figueroa Macedo ült a volánnál. Azon kevesek egyike, akik arrafelé megengedhetnek maguknak egy ilyen autót.

A politikus egyértelműen visszautasította a vádakat, igaz, elég érdekes megfogalmazást választott. Azt ígérte, ha sikerül rábizonyítani, hogy ő vezetett, vagy hogy a kocsi az ő tulajdonában van, akkor lemond tisztségéről.

Akárki is vezette az Aston Martint, az anyagi kár jelentős. Az ütközés során az autó elhagyta jobb első kerekét, és a sárvédő is roncsolódott. Hátul nagyjából épnek tűnik a kaszni, a bal oldalról viszont nincsenek képek. A vétlen fél Fiat 500-asa szintén alaposan leamortizálódott.