Lewis Hamilton, magyarhangja Sebastian Vettel

2017.05.30. 06:10

A Verdák (Cars) sorozat egyik régi hagyománya, hogy néhány mellékszereplő hangját autós hírességek kölcsönzik. Az első részben Michael Schumacher jelent meg egy Ferrari formájában, és a második rész is hemzsegett a hírességektől – Lewis Hamilton és Sebastian Vettel is felbukkant a film különböző változataiban egy-egy villanásnyi szerepre.

mcqueen cruz

Ám úgy tűnik, ezúttal más típusú szerepre kérték a két pilótát. Mindketten ugyanazt a szerepet kapták meg: a Villám McQueent edző Cruz Ramirez elektronikus személyi asszisztensének kölcsönzik a hangjukat. A program neve Hamilton, bár nem egyértelmű, hogy a német és az olasz változatban nem változtatják-e Sebastianra, hiszen ezeknek a szinkronját Sebastian Vettel vállalta. Azaz a két legnagyobb F1-es rivális, akik jelenleg a 2017-es világbajnoki cím legesélyesebb várományosai, ugyanazt a szerepet kapták a filmvásznon.

A Verdák 3-ról egyelőre csak néhány rövid előzetest láthattunk, de a jelenlegi menetrend szerint június 15-én már a mozikba kerül a beszélő versenyautók kalandjainak harmadik epizódja.