Bátyám, látott már krokodilt?

2017.06.04. 14:33

Van az úgy, hogy az optikai tuning mellémegy, ilyen alkotásokkal bőven találkozni a Jaj, de csúnya blogon is. Olyat viszont még nemigen láttunk, hogy valaki használt gumiabroncsokkal dekorálja ki autóját. Mostanáig.

Rubber-Car

Hogy mire gondolhatott a művész, nem tudjuk, de a szétvagdalt gumikkal teljesen beborította a karosszériát. A motorháztető háromszög alakú elemeiből, a lökhárítón elhelyezett fogakból és a tetőre formázott púpból óvatosan arra következtethetünk, hogy valamilyen krokodilt vagy aligátort szeretett volna kihozni a kocsiból. Mindenki döntse el maga, mennyire sikeresen.

Érdekes formája az újrahasznosításnak, az egyszer biztos. Inkább driftelte volna el, gondolhatjuk, ugyanakkor az is eszünkbe juthat hirtelen, hogy milyen jól illeszkedne ez a gép egy újabb Mad Max-filmbe, vagy más posztapokaliptikus környezetbe. Vagy a roncstelepre.

Aztán a Carscoops egyik olvasója nagyon találó megfejtéssel állt elő: ez történik, ha túltolják a Citroen-féle Airbumpot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.