Ellopta a Ferrarit, majd pénzt kért benzinre

2017.06.18. 14:31

Parádés sztorit írt az élet a kaliforniai San Rafaelben. A történet főszereplője Rocky Jimenez autótolvaj és ez a vörös Ferrari 488 GTB.

lopottferrari

Mint autótolvajon, Rocky-n elvileg nincs semmi nevetséges: lopásban ügyes lehet, mert simán elvitte a Ferrarit a kaliforniai kisváros egy autókereskedéséből. Hogy máskülönben ostoba vagy feledékeny, nem írja a helyi sajtó, de jól megszívta, hogy pénz nélkül indult lopni. Rocky nem jutott messzire a Ferrarival, majd megállt egy fogalmas főúton, hogy az arra járóktól pénzt kérjen benzinre. Hogy a kéregetés vagy az autó szúrt szemet a rendőröknek nem tudni, de két arra járó járőr számon kérte Rocky-t.

A tolvaj persze azt mondta, az autó az övé. Azt is behazudta, hogy nála vannak a papírjai, de azt csak nem sikerült találnia a rendőröknek, azonban átnézték a táskáját, ahol megtaláltak egy másik Ferrari kulcsait is. A végszót aztán a helyi kereskedés kihívott alkalmazotta mondta, aki igazolta, hogy a 488 GTB tőlük van. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.