A sejk szeme fénye, a Dodge Mustang

2017.06.23. 00:01

A gép forog, az alkotó pihen. Itt megnézhetik, hogyan született Hamad bin Hamdan al Nahyan sejk megrendelésére ez a mestermű, egy Hemi motoros Ram alváz és egy Mustang karosszéria egyesítésével, 1920-as éveket idéző stílusban.

A végeredmény kifejezetten váratlanul éri az ember látóreceptorait, de egyértelmű, hogy az átépítést elkövető Hussain Albagalinak, aki láthatóan szeret és tud is autókat rajzolni, a megrendelő jól átgondolt elképzelései alapján kellett haladnia. A videón az is jól látszik, mennyi aprólékos, eltökélt és szervezett munka kell egy ilyen átalakítás végrehajtásához, bármilyen legyen is az eredmény.

A sejk láthatóan megkapta, amit akart: nagyobb Mustangot, mint amilyen bárki másnak van, szép nagy sárhányókkal, fehér falú gumikkal, könnyen hozzáférhető pótkerékkel. Íme a sivatag új cirkálója, amely gazdájához méltó erőt és kifinomultságot sugároz. (Egyébként nem az egyetlen, Hamad sejk híres elképesztő ízléssel összeválogatott autógyűjteményéről)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.