Hiába a pénz, ha a Ferrari nemet mond rád

2017.06.25. 16:16

Érdekes helyzetbe került az órákban és ékszerekben utazó multimilliomos, David Lee. Szeretett volna venni magának egyet a limitált szériában készülő LaFerrari Apertából, de az olaszok úgy döntöttek, hiába a pénz, nem kaphat.

Pedig Lee nemcsak bankszámlájában bízott: komoly Ferrari-gyűjteménnyel is rendelkezik. Garázsában újabb modellek és régebbi, igazán vágyott típusok mellett ott van Michael Schumacher egyik 2002-es Forma-1-es versenygépe is. Ráadásul jóban van az egyik legbefolyásosabb Ferrari-szalonnal és rendszeresen részt vesz a márka vezetéstechnikai képzésein is.

Az efféle márkahűség többnyire már elég szokott lenni ahhoz, hogy valaki hozzájuthasson egy limitált szériás sportautóhoz, most viszont más a helyzet. A Ferrarinál eldöntötték, Lee nem kaphat az Apertából, de hivatalosan nem indokolták meg, miért határoztak így. A The LA Times című lap szerint azzal lehet a gond, ahogyan a férfi a közösségi médiában szerepel. A Ferrarinál ugyanis nem feltétlenül kedvelik azt a harsány önreklámozást, amit végez, még ha sokszor éppen az olasz sportkocsik is szerepelnek a bejegyzésekben.

Lee egészen másképp gondolkodik erről. Azt mondja, imádja a márkát, és örömét leli abban, hogy élményeit, örömét megoszthatja a nyilvánossággal. Szerinte ez jó dolog, ha pedig a Ferrarinak nem tetszik, azzal nem tud mit kezdeni. Ugyanakkor nem adja fel, ha másképp nem megy, legfeljebb majd használtan vesz egyet a mindössze 209 példányban készülő Apertából.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.