Itt követheti a legnagyobb autós dzsemborit élőben

2017.06.29. 11:57

Az idén is elképesztő dolgok várhatók Goodwoodban: több sportos modell is itt lesz először mozgás közben látható, és persze több száz régebbi, ritka és érdekes sport- és versenygép felbukkanására is számítani lehet.


Goodwood Festival of Speed #FOS June 29th... by Goodwoodroadandracing

Az idén például ott lesz Robert Kubica egy Renault Sport E20-as volánjánál, Emerson Fittipaldi egy McLaren M23-asban, Marc Gené Ferrari F60-asban, és Damon Hill is, aki egy 70-es évek eleji Tyrrell 003-ast és egy Noble sportkocsit vezet majd, hogy csak néhány érdekességet említsünk. Ferrarikból például biztosan lesz jónéhány, hisz az olasz márka az idén ünnepli 70. születésnapját, de ez az az esemény, ahonnan egyetlen márka sem szokott hiányozni, amelynek van bármiféle sportos hagyománya.

Az idén ugyan senki sem megy el személyesen tőlünk az eseményre, de az itt található élő közvetítés segítségével így is megérezhetünk valamit az esemény kivételes atmoszférájából.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.