Ma érkezik a következő VW sláger

2017.08.23. 11:37

A Volkswagen általában óvatosan nyúl az új divatokhoz: a japán és francia márkák után hosszú évekkel készítette el saját kompakt szabadidő-autóját, de ma bemutatják a T-Roc végleges változatát. A gyors növekedést mutató szegmensben gyorsan a meghatározó modellek közé kerülhet – nem csodálkoznánk azon sem, ha a Golfhoz hasonlóan népszerűvé válna egy-két éven belül.

A német gyártó élőben közvetíti a bemutatót, amelyet ma este tartanak – ezt itt is követheti, ha az elsők között szeretné meglátni, hogy fest a Golf SUV-testvére. Amit eddig láttunk, abból az derült ki, hogy a VW tervezői ezúttal valamivel több művészi szabadságot kaptak, így a T-Roc valamelyest kilóghat majd a márka aktuális kínálatából. Műszaki értelemben viszont nem várható újdonság: már most is biztos, hogy az MQB padlólemezt, és a Volkswagen szabvány motorválasztékát találjuk az autóban, akár a cégcsoport összes hasonló méretű autójában.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.