Felnyársalt Bentley-t grátisz szalagkorláttal valaki?

2017.10.15. 18:33

Ennél olcsóbban aligha lehet Bentley Mulsanne-od, ráadásként kapsz jó pár kiló acélszalagot – ezt kínálja egy hirdetés a roncsautókban gazdag Copart.com-on.

A luxus és/vagy sportautó-roncsok kereskedésére rácsodálkozni is kár, tele a net egy-két ezer dolláros Ferrari-torzókkal. (Az első totálkáros Lamborghini Huracan hegyhátsáli bontóból kiárult szenes roncsait mi is körbejártuk pár éve.) Ebben a használt, törött Bentley Mulsanne-ban sem az az érdekes, hogy a piaci árának (110-120 ezer dollár (28-30 millió forint)) nagyjából harmincadán áll jelenleg a licitje (3600 dollár), hanem, hogy az autónál (pedig az is 5,5 méter) is sokkal hosszabb acélkorlát vette be magát a kaszniba.

A felnyársalt Bentley-ről, balesetéről nem sokat tudni meg a hirdetésből, de azt például igen, hogy a 6,8 literes blokk van benne, ami a képeket elnézve jó eséllyel menthető. Ha kedvet kaptál, itt tudsz licitálniHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.