Audikkal tömték ki a Real Madrid focistáit

2017.11.25. 12:46

Átvehették új autóikat a spanyol Real Madrid csapatának futballistái. A klub 2003 óta ápol szoros együttműködést az Audival, így nem meglepő, hogy tőlük érkeznek a céges kocsik. A játékosok minden évben választhatnak a legfrissebb modellek közül, amelyeket aztán megkapnak egy évre saját használatra.

A csapattagok körében a legnépszerűbb a Q7-es, amelyet a teljes keretből tizennégyen választottak. Közülük néhányan az e-tron Quattrót, mások pedig az SQ7 TDI-t kérték a gyártótól. Cristiano Ronaldo, akiről tudjuk, hogy egyébként is a luxusautók megszállottja, és korábban már Ferrarit is tört, most egy RS7 Sportback Performance-szal furikázhat, a vezetőedző, Zinédine Zidane pedig egy RS6 Avant Performance-t vezet.

A listán a legolcsóbb autó Marco Asensióé lett, de azért így sem kell szégyenkeznie a fehér S5 Coupé miatt. A másik végletet R8 Spyderével a már klubikonnak tekinthető Sergio Ramos képviseli, az övé a legdrágább választás. Az új A7 Sportback és az A8 még annyira új modellek, hogy nem szerepeltek a választható gépek sorában.

Az Audi egyébként nemcsak a spanyol csapatot támogatja ilyen módon. Otthon, Németországban például a rekordbajnok Bayern München labdarúgóinak adtak át autókat a közelmúltban. Mi pedig a tavalyi foci-Európa-bajnokság kapcsán összeszedtük, hogy mivel járnak a kontinens legnagyobb klasszisai - az erről szóló cikket ezen a linken olvashatják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.