Megvannak a rendőrt tologató New York-i mercisek

2018.01.19. 00:36

Ahogy várható volt, gyorsan megtalálták a múlt szombaton Manhattan központjában gumit égető, a rendőri intézkedésnek látványosan ellenálló, majd elmenekülő merciseket. Az autó még nincs meg. 

Balra Santos, a sofőr, jobbra Lopez, a C63-tulaj
Balra Santos, a sofőr, jobbra Lopez, a C63-tulaj

William Lopezt és Arfhy Santost szerda délután fogták el egy manhattani lakásban, aminek a harmadik emeleti ablakán keresztül még megpróbált elmenekülni a páros, de hiába. A nyomozók a biztonsági kamerák képein követték le a srácok útját a Times Square-től, azaz a kerület déli részétől egészen az északi városnegyedig, ami nem kis teljesítmény, de érdekes, hogy közben a Mercedesnek nyoma veszett. 

Mind a két srác ismerős volt a hatóságok előtt, a helyi sajtó úgy tudja, mindkettejüknek komoly bűnügyi múltja van már. Mellesleg a nyomozók szerint mindketten ugyanannak a bronxi autós klubnak a tagjai, de hogy ez milyen klub és hogyan működik, nem közölte a hatóság. A New York Post úgy tudja, a C63 AMG Lopezé, de Santos vezette szombat este a Times Square-en. Mint kiderült, az autóban hátul ült egy harmadik személy is, de őt a rendőrség egyelőre tanúként, és nem gyanúsítottként kezeli.

br

Santosék várhatóan nem ússzák meg olcsón az ügyet. Se a nagy nyilvánosság, se az előéletük nem javít a kilátásaikon, az meg pláne nem, hogy egy intézkedő rendőr volt, akit az aszfaltra dobtak a Mercivel.