Plakátháború az Audi és a BMW között

2018.02.10. 08:11

Az autógyárak manapság igyekeznek egymásról korrekt módon nyilatkozni, hiszen viszonylag közismert, hogy a negatív kampány a legritkább esetben hoz vásárlókat. Ám úgy néz ki, az autókereskedések nem feltétlenül követik ezt az irányelvet.

audibmw bbwar

Így lehetséges, hogy két tunéziai autókereskedés plakátokon szól be egymásnak a kép tanúsága szerint. Úgy tudjuk, először a BMW-ket árusító Ben Jemâa Motors plakátja került ki a konkurencia telephelyére vezető út mellé, amelyen franciául ez a szöveg áll: Soha nem késő, hogy meggondold magad.

A hasonló stílusú válasz persze nem késett sokat a Volkswagen termékeket forgalmazó Enkal Automobiles részéről. Az ő plakátjukon ez áll: LOOOOL Nem váltanál a nyerő márkáról. A négy O betűt persze az Audi jelvény adja ki.

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e folytatás, bár nem egyértelmű, hogy ezt lehet vagy érdemes-e tovább fokozni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.