Kémvideón egy új Lamborghini

2018.02.12. 06:07

Valami készül a Lamborghininél, amiről már kémvideó is van, de gyári infó nélkül egyelőre az egész internet csak találgatja, hogy mi lehet. Egy új Aventador-változat lehet.

A Lamborghininél nagy lehet a pörgés mostanában. Épp hogy bemutatták az Urus-t, nem olyan rég jöttek ki a Terzo Millennio nevű tanulmánnyal és még nincs egy éve, hogy bemutatták a Performantét. A videózott példányból nem tudni, mi lesz, de a legvalószínűbb, hogy az Aventador SV-nek készül valami utód változata.

Hogy miért Jota néven fut a neten, szintén rejtély. Lehet egy utalás a Miura egy ritka változatára, a hetvenes években épült Miura Jotára, de ez sem egy erős kapaszkodó. Könnyen lehet, hogy most már márciusig várnunk kell, hogy többet tudjunk róla. Ha ez egy új Lamborghini, azt a Genfi Autószalonon alighanem álca nélkül is megmutatják majd. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.