Ez a cég most ötmillióért farag önnek F40-es Ferrarit

2018.02.13. 12:46

De ennyiért csinálnak Ford GT-t, és ugyanekkora összegbe kerül a család kedvenc Swiftje is. Itt kérem, egyenlőség van.

A Discommon főként különböző fémek megmunkálásával foglalkozik, cégeknek végzett munkáik mellett saját alkotásaik is vannak. Ezek többnyire férfias, vagy kifejezetten autóbuziknak szánt tárgyak, ilyen például az 1200 dolláros borotva, 280 dolláros whiskyspohár, vagy a 480 dolláros dugattyú-kulcstartó.

Ezek azonban közelébe sem érnek annak a 20 ezer dolláros (~5 millió forintos) kávézóasztalnak, aminek a közepéből egy autó türemkedik ki. Az asztalt természetesen csak rendelésre gyártják, ennek előnye az is, hogy akármilyen kérésnek eleget tudnak tenni, így lényegében bármilyen tárgy kerülhet az asztalra. A megrendelő dönti el a felhasznált anyagok színét és minőségét is. Persze, az elhatározásnak komolynak kell lennie, hiszen a Discommon a 20 ezer dollárt indulóárnak tekinti, az autó komplexitásától függően az összeg akár nagyobb is lehet. A mestermű megmunkálása nagyságrendileg 100 órán át tart.

Automotive-Icons-By-Discommon-0-Hero

Egyelőre egy Ferrari F40-es és egy Ford GT változat készült el, és további 10 darabot terveznek előállítani. Kíváncsiak lennénk, mennyiért vállalnának egy McLaren Sennát.