Ezért ne parkolj balesetezett tartálykocsi mögé

2018.02.13. 08:15

Ez nem Kína hete, már ami az autós híreket illeti. Az ellopott út, és az áttört parkolóházfal után most egy autópálya vált tüzes pokollá.

tűz-lpg-kína

Az eset a Peking-Harbin autópályán történt, amikor egy tartálykocsi – egyelőre ismeretlen okokból – balesetet szenvedett, és megállt az út szélén. Egy Mazda CX-4 sofőrje a történteket látva, leparkolt a tanker roncsai mögé, csakhogy ezzel belobbantotta a tanker által szétfolyatott LPG-t. Az autópálya széle másodpercek alatt hatalmas lángokba borult.

A brutális látványt egy autós dashcamje örökítette meg, aki szerencsésen megúszta egy hosszabb hátramenettel az esetet. A láncreakciót elindító sofőr és egy másik társa azonban futva menekült a lángok elől. Kész csoda, hogy végül senki nem halt meg az esetben, a legrosszabbul persze a tartálykocsi sofőrje járt, aki a teste több mint felén égési sérüléseket szenvedett.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.