Debrecenben épít gyárat a Continental

2018.02.22. 06:50

Újabb gyárat épít Magyarországon a Continental. A technológiai vállalat jelenleg hat üzemmel, egy gumiabroncs-kereskedelmi képviselettel és egy logisztikai központtal van jelen Magyarországon. A közelmúltban egy budapesti mesterséges intelligencia központ megnyitásáról döntöttek, most pedig egy új, debreceni telephely építését jelentették be.

Continental PP Greenfield-Hungary-Debrecen

Az autóipari elektronikai alkatrészek gyártási kapacitásának növelését szolgáló beruházásra mintegy százmillió eurót fordít a Continental. Az alapkőletételt és az építkezés megkezdését az idei harmadik negyedévre tervezik, 2020-ban pedig a gyártás is beindul. Várhatóan 450 új munkahely jön létre.

Az új gyárban, Debrecenben váltómű vezérlőegységeket és szenzorokat és aktuátorokat gyártanak majd, mintegy hétezer négyzetméteren. Ezeket az alkatrészeket az Európai Unió piacaira szánják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.