Kidobták a klubból, visszahajtott egy Vitarával

2018.03.18. 14:09

Egy Vitarával áttört fal lett a vége egy szombat éjszakai szóváltásnak egy brit szórakozóhelyen. Tizenhárman sérültek meg, amikor egy 21 srác a Suzukijával akart elégtételt venni, miután kitették egy klubból. 

UYMGV67DARHWVA2N3MKKYWVTLQ

A brit kocsmakultúra termelt már extrém sztorikat a történelemben, de az még Szent Patrik napon sem normális, hogy valaki autóval hajtson vissza egy szórakozóhelyre, ahonnan kitették. A Gravesendben az éjjeli órákban pedig ez történt. Hogy pontosan mi volt, ami miatt a kidobott srác agya elborult, még nem tudni, de a rendőrség szerint nem terrorakcióról van szó. A klubba hajtó autót a biztonsági őrök próbálták ugyan megfékezni, de a beszámolók szerint reménytelen próbálkozás volt. A Vitara simán berongyolt az épületbe. Szerencsére senkit sem ölt meg, de tizenhárman megsérültek. A 21 éves suzukist gyilkossági kísérlet miatt letartóztatták. 

vid2.png

Hasonló történetet sajnos a magyar vidék is látott a múltban. 1986-ban történt, hogy egy szovjet tiszt egy kocsmai vita után tankkal ment neki egy gyulafirátóti ivónak. Ott sajnos nem mindenki úszta meg élve a járművel vett bosszút.