Valentino Rossi játszani hívta Pistát

2018.04.02. 16:10

A Ferrari február végén mutatta be a 488 Pistát, a márka valaha volt legerősebb V8-asával. Egy ilyen autót méltó módon kell promózni is, így először egy látványos videót forgattak hozzá, most pedig bevetették Valentino Rossit is.

A MotoGP legendája már többször is bizonyította, hogy nemcsak két, hanem négy keréken is pokoli gyors tud lenni. Indult már rali-világbajnoki futamokon, tesztelt Formula-1-es autót, a Monza Rally Show-t pedig többször meg is nyerte. Most a Ferrari fioranói tesztpályáján hajtotta meg az egyik, még álcázott prototípust.

Rossival kapcsolatban már többször felmerült, hogy a MotoGP-t elhagyva teljes szezont futva is kipróbálja magát egy komoly autós szériában. Mivel az olasz klasszis már 39 éves, erre azért túl nagy esély nincs, de annyi biztos, hogy a gyorsaságimotoros-világbajnokságon idén is számolni kell vele. A múlt hónapban alá is írt a Yamahához 2020 végéig.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.