A világ leggyorsabb kamerája Lamborghiniből készült

2018.04.18. 16:32

Nem túlzás azt állítani, hogy az Incline Dynamic Outlet bármire képes girostabilizált kamerát szerelni, persze a megfelelő összegért. Átlagos helikopterre és autóra szinte már rutinból helyeznek efféle szerkezetet, de a legújabb alkotásuk, a Huracam nevűt nekik sem volt egyszerű létrehozni.

Ahogy nyilván a névből is sejthető, a kamera ezúttal egy Lamborghini Huracan elejére került, és a cég szerint a nagyjából 200 ezer dolláros autóra vagy félmillió dolláros állvány kellett, hogy 300 km/h felett is stabil maradjon a kép.

Hogy pontosan mire is kell a 610 lóerős kamerás kocsi, azt egyelőre nem tudni – az sem lehetetlen, hogy csak afféle demónak szánták, annak bemutatására, hogy ezt is képesek megcsinálni – de valószínű, hogy jelenleg ez a leggyorsabb professzionális – tehát nem GoPro szintű – földi telepítésű stabilizált kamera, ami csak létezik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.