Felvette részeg ámokfutását, a rendőrök meg felrakták a netre

2018.04.28. 18:22

Készülhetnek jobbnál jobb miért ne vezess részegen kampányok, de nehéz tisztább képet adni a tompuló reflexekről, mint ami ennek a videónak a végén jön. Egy meglepően hosszan jól menedzselt, ámde csúf véget ért részeg autóvezetés következik:  

A fenti videó Nagy-Britanniában készült, egy 41 éves tanárnő forgatta a dashcam-jével. A videót a helyi, sussexi- rendőrök töltötték fel a netre mint preventív anyagot, s hozzátették, a hölgynek ehhez a csúnya koccanáshoz a végén elég volt a megengedett a véralkoholszint háromszorosa. Az ittas sofőr a balesetet megúszta sérülés nélkül, de a büntetést nyilván nem kerülte el: 150 óra közmunkát kapott és két évre bevonták a jogosítványát. És valószínű az sem esik neki jól, hogy a videóval együtt a neve is ott kering most az angol sajtóban egy ideig. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.