Durván néz ki a rendőr-Mini

2018.05.17. 06:09

Valószínűleg nincs még egy akkora, kifejezetten hatósági járművekről szóló szakkiállítás, mint a Rettmobil, amelynek a BMW rendszeres résztvevője.

Az idén hat járművet állítanak ki, amelyek közül kétségtelenül a rendőrségi Mini JCW sikerült a legfeltűnőbbre. És ez csak részben köszönhető a jellegzetes, lefolyt ezüst-kék-láthatósági zöld festésnek, részben a típus adottsága. A motorháztető nyílása, a nagy első légbeömlők és a középen kiálló dupla kipufogó a 231 lóerős Minihez alapáron jár.

Az nem egészen egyértelmű, hogy ez az autó csak a figyelemfelkeltés eszköze a kiállításon, vagy valóban szállítanak valahová fényhidas Mini JCW-ket, de a többi járművön látszik, hogy tényleg bevetésre készültek.

Az új BMW X3-at tűzoltó és orvosi kivitelben, a 2-es Gran Tourert orvosi autóként, az X1-est gyorsreagálású járműként, az F750 GS motorkerékpárt pedig motoros mentő kivitelben állították ki.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.