Kiderült, miféle szerzet lesz a Ford Mach 1

2018.05.23. 11:33

A Ford egy ideje már emlegeti az új Mach 1-et, ami a korábban kiszivárogtatott információk szerint elektromos lesz, és nagy hasmagasságú, de most újabb részletekre derül fény.

mach1

A brit Autocar értesülései szerint a 70-es évek eleji Mustangokra egyértelműen csak a formaterv emlékeztet majd, egyébként a CX430 jelzésű, 2020-ra várható modell a legközönségesebb tömegautó-alapokra épül. A Focus alapjául szolgáló C2 platformot használják itt is, ráadásul a típus csak fronthajtással lesz elérhető, legalábbis eleinte.

Az újdonság állítólag a következő generációs Kuga sportos testvérmodellje lesz, amelyet világszerte forgalmaznak majd. Ezzel, bár az elektromos hajtás miatt valószínűleg nem lesz olcsó, a Mach 1 lehet a legdivatosabb Ford az egész kínálatban. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan fogadja majd a közönség a Mustang hagyományaira, de a Focus megoldásaira épülő járművet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.