Így nézne ki Batman hókotrója

2018.05.26. 18:05

A kanadai Inkas egy biztonságtechnikai cég, ami elsősorban járművek általános védelmében, páncélozásában érdekelt. A legbrutálisabb típusaikat viszont saját maguk fejlesztik.

Ilyen az Inkas Sentry is, ami egy olyan többcélú taktikai jármű, amit kifejezetten szélsőséges időjárási körülményekre terveztek. A közel hat méter hosszú, négykerékhajtású monstrum a legmagasabb, BR7-es védelmet kapta, vagyis páncélzata ellenáll a 7.62×51 mm-es NATO lövedékeknek is. Kérésre külső hangszórót és szirénát is kaphat a típus, így könnyedén alkalmazhatók különböző államok speciális egységeiként is.

inkas-sentry-mpv

Az Inkas Sentry legújabb változata a platós MPV változat lesz, amivel a cég a közelgő kanadai biztonságtechnikai kiállításra készül. A típus orrába továbbra is egy 6,7 literes, V8-as, 362 lóerős turbódízel motort szerelnek hatsebességes váltóval. Egy ilyen, akár nyolc személyt is elszállító batár bőven több mint 3 tonna, így nem csoda, hogy 151 literes üzemanyagtankkal látták el. A fogyasztási adattal és az árral szintén adós a gyártó, de ez a célközönségnek valószínűleg sokadlagos információ.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.