Agresszív lesz az Audi Q8

2018.05.30. 06:07

Az Audi nem tétlenkedik a Q8 bevezetése kapcsán: a kisfilmek mellett egy újabb vázlat is felbukkant az autóról, ezúttal szemből. Meglepő, hogy mennyire kevés a változás a tanulmányhoz képest.

q8front

Természetesen hűen ragaszkodtak a tervezők a márkaarculat sarokköveihez – így a nyolcszög-hűtőrácshoz és a ferdén felfelé húzott fényszórókhoz – de vannak változások is a megszokott sablonhoz képest. Itt például alacsonyabb, szélesebb és vastagabb keretű a hűtőmaszk, a fényszórók alatt pedig még egy légbeömlőnek is csináltak helyet.

Ha színeiben és részleteiben nem is teljesen azonos, a rajz elég hűen követi a tavaly év elején bemutatott Q8 tanulmány formai megoldásait – úgy tűnik, azóta alig reszelgettek valamit a formaterven.

A nagy leleplezés nincs már messze: ha minden igaz, június 5-én, Shezhenben, az Audi Summit nevű rendezvényen láthatja először a közönség a szériamodellt, bár a piaci bevezetés valószínűleg az év végére húzódik el.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.