Íme, az autók nagymestere

2018.06.07. 17:37

Ez itt a képeken a Grandmaster, vagyis a nagymester. Ebben a formájában persze aligha fogják gyártani, de állítólag később lesz sok hasonló Hyundai modell, mivel a HDC-2 a cég új formatervezési irányát mutatja.

A Puszáni Autószalonon bemutatott nagy terepjáró egyébként tényleg nagyon erősen eltér a Hyundai jelenlegi autóitól: hatalmas, a lámpákat is magába olvasztó hűtőrácsot hord az orrán, néhol tenyérnyi széles szálcsiszolt fém peremmel, ami talán még az Audi-féle single frame hűtőmaszknál is hivalkodóbb jelenség.

Az alapforma maga egyébként nem igazán érdekes – kicsit olyan az összkép, mintha egy amerikai óriás-SUV lett volna a példakép – de a szálcsiszolt fém felületek többször is visszaköszönnek: a harmadik ajtóoszlopon is ilyen van, ahogy az oldalablakok alsó peremén is, és tetősín gyanánt is ilyet használtak.

Ha a Grandmaster ebben a formában nem is kerül gyártásba, kisebb modelleken valószínűleg viszontlátjuk még a részletmegoldásait.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.