Két év és minden Cadillac önvezethet majd

2018.06.09. 08:19

A General Motors luxusmárkája sem akar lemaradni a konkurensektől, 2020-tól minden Cadillac-hez elérhető lesz a Super Cruiser, a márka saját önvezető rendszere. 

gee

A kisebb-nagyobb szintű önvezetés, mint funkció ma már a legtöbb prémiummárka kínálatában ott van. Bár a Tesla Autopilotjáról szól a legtöbbet a sajtó, szinte minden autógyártó vagy konszern fejleszti a saját rendszerét. Mint prémiummárka, persze a Cadillac sem szeretne lemaradni a konkurensektől, ezért két éven belül teljes modellkínálatában elérhetővé teszi a Super Cruiser nevű rendszert. Ez radar, lézer és optikai érzékelők együttesével dolgozik, így: 

A Super Cruiser csak autópályán engedi emberi beavatkozás nélkül haladni az autót, de ismerve az USA lefedettségét autópályából, ez ott egy különösen jól kihasználható funkció. A GM azt mondja, a cadillaces bevezetés persze csak a kezdet, idővel végigszivárog a Super Cruiser a konszern márkáin.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.