Pizzás cég javítja az utakat Amerikában

2018.06.13. 16:47

Az úthálózat az Egyesült Államokban sem hibátlan: akadnak kátyúk, valószínűleg nem is kevés. És most egy pizzát árusító üzletlánc ezt használja reklám gyanánt: kijavíttatják az aszfalton keletkezett lyukakat, de nem teljesen önzetlenül.

A foltokon ugyanis a cég logója is ott marad, ami akár egészen tartósan is ott maradhat, ha nem gurul rajta keresztül túl sok autókerék. Arra pedig külön honlapot hoztak létre, hogy a vásárlóik jelölhessék saját városukat is a szponzorált kátyúzásra, az egyértelműen viccesnek szánt szöveg szerint azért, hogy a 7 dollár 99 centes pizza épségben hazaérjen, ne rázza szét a rossz útburkolat.

Az ország összes úthibájáról persze a Domino Pizza sem gondoskodik, de néhány elhanyagolt utat már helyrehoztak: a Georgia állambeli Athensben például 150, a Delaware-i Milfordban pedig 40 kátyú viseli a Domino jelvényét.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.