Körforgalom – Mercedes-SUV 1:0

2018.06.17. 10:59

Nehéz eldönteni, hogy úgy általában a feleslegesen nagy és feleslegesen erős városi terepjárók műfajának borzasztó kínos ez a videó vagy csak önmagában egy csúf paródiája a hétköznapi közlekedésnek. Ez itt az, aminek látszik: egy Mercedes GLE63 AMG-t megborít egy körforgalom. 

A franciaországi Nantes-ban videózták ezt a közlekedési abszurdot, amiről sajnos csak kósza Reddit-infók terjednek. Ott azt írják, egy bérelt autót borított meg a sofőr, de a kétezer eurós bérleti díj valószínű nem a legtöbb, amibe neki ez a sztori fájt. Már csak azért se, mert videó készült a balesetről, így pedig külön nehéz lenne kimagyarázni, hogy még az ESP-t is kikapcsolta a nagy vagánykodásban.

Akármi is történt, a GLE63-nak is kínos a sztori, bár ez is a videó is mutatja, hogy nem lehetetlen ezzel sem szűken fordulni tempósan:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.