Bozótba esett a Pagani prototípus

2018.06.26. 15:40

Állítólag egy túl intenzív gyorsítás miatt vesztette el a sofőr az autó felett az uralmat, és az autó láttán ezt nem is nehéz elhinni.

Ami az aaleni rendőrség által közzétett képen látszik, az alapján ez egy széria Pagani Huayra, hátsó légterelő nélkük, QR kód mintás fóliába csomagolva. Az is látszik, hogy német rendszámos, azaz valószínű, hogy nem a Pagani gyári tesztautója. A helyszín alapján inkább arra lehet következtetni – az eset Affalterbachtól néhány kilométerre történt – hogy a sportkocsi az AMG-hez tartozik.

A Pagani a kezdetektől a Mercedes tuningrészlegétől vásárolja a motorjait, így egyáltalán nem valószínűtlen, hogy az AMG-nél egy ilyen középmotoros autót használjanak hajtáslánc-tesztelésre.

Mindez talán fel sem tűnt volna senkinek, ha most nem esnek le az útról az autóval, és a rendőrök nem gondolják úgy, hogy jó ötlet erről a Twitteren beszámolni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.