Bűntudata volt, 44 év után fizette be a parkolási bírságot

2018.07.03. 19:03

A Pennsylvania államban lévő Minersville rendőrsége a múlt héten levelet kapott öt dollárral és pár sornyi magyarázattal. Negyvennégy év után fizetett ki így valaki egy parkolási büntetést, hogy könnyítsen bűntudatán.

Michael Combs rendőr kezében a levéllel és a 44 éves bírságértesítővel
Michael Combs rendőr kezében a levéllel és a 44 éves bírságértesítővel
Kedves rendőrség, több mint 40 éve hordom magammal ezt a büntető cédulát. Mindig is szándékomban állt kifizetni. Bocsássanak meg, amiért nem adom meg az adataimat. Tisztelettel, Dave" - írta. A feladóhoz az illető annyit írt: "Bűntudatot Érző, Megtévedt út, Bármely város, Kalifornia.

Az 1974-es kifizetetlen büntetés akkor két dollár volt. Az ismeretlen ehhez 3 dollárt adott hozzá kamatként. Michael Combs illetékes rendőrfőnök elmondta, hogy a büntetést egy ohiói rendszámú gépkocsira rótták ki, de ma már nem tudják azonosítani a forgalomból régóta kivont autót, a tulaj pedig nem pontosította magát, így rejtély, kinek jött meg hirtelen a lelkiismerete ennyi év után. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.