J-Type-néven valamire készül a Jaguar

2018.07.16. 11:38

A Jaguar épp nagy kínálatbővítését éli, így nem is kéne meglepődnünk, hogy az indiai-brit márkánál megint felsejlett egy új modell. Az Európai Szellemi Tulajdoni Hivatalnál (EUIPO) bukott ki a dolog, ahol nemrég levédették a J-Type típusnevet.

420A8378

Bár pontosat még a brit sajtó sem tud, azt gyanítják, az F-Type utódja lehet a J-Type, azaz ha kifut a kétajtós roadsterük/kupéjuk, nem szimpla generációváltással zárnák le a pályáját, hanem akkor már egy tiszta lappal kezdő autóval jönnének ki, aminek talán több esélye lenne a Porsche 911 ellen. Aztán az is lehet, hogy egy Panamera-konkurens 2+2 ülésesük lesz J-néven, és akkor már két fronton próbálnák szivattyúzni a Porsche ügyfeleit.

A Jaguart 2008-ban vette meg az indiai Tata Motors, a tulajdonosváltás jótékony hatása pedig mostanában ért be látványosan. Az elmúlt három évben három teljesen új típust (I-Pace, E-Pace, F-Pace) hoztak ki és a jelek szerint tart a lendület. Nem olyan rég például a C-Pace nevet védették le. Abból várhatóan egy crossover kupé lesz majd. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.