Kitűzték az E-Tron bemutatóját

2018.07.27. 11:56

Kevesebb mint két hónap múlva leleplezik az Audi első tisztán elektromos autóját, az E-Tront. A San Franciscó-i eseményen már le is lehet foglalni az első példányokat, mindössze egy ezer dolláros (280 000 Ft.) befizetéssel kell jelezni, hogy komoly a szándék. Ezt később beleszámítják az autó vételárába. A megrendelők a gyártástól kezdve egészen a szállításig online követhetik autójuk útját.

Bár a végleges részletek csak a bemutatón fognak kiderülni, annyit már lehet tudni, hogy az E-Tron lesz a világon az első sorozatgyártott modell digitális visszapillantóval. További érdekesség, hogy az elektromos hajtás motorjait a győri Audi gyárban készítik.

Eredetileg augusztus végére tervezték a nagy leleplezést, csak közbe jött az Audi főnök letartóztatása, így kénytelenek voltak egy kicsit tolni a dízelbotrányt talán feledtető elektromos autójuk bemutatóját.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.