Biciklinyelő csomagtérrel promózzák a VW új crossoverét

2018.08.10. 13:05

Egész sokat tudni már arról, milyen lesz a Volkswagen ősszel érkező újdonsága, a T-Roc alá pozicionált T-Cross. A VW-nek új legkisebb crossovere lesz, amivel direktben száll be a piacra, ahol most a Renault Captur, a Peugeot 2008 vagy a Kia Soul adja a kínálatot. Most épp azzal akarnak kedvet hozni hozzá, hogy így nyel be egy biciklit:

Az előkampány részeként a németek most mindent elárultak a T-Cross csomagteréről. Alighanem az alapból 385 literes csomagtere lesz a fő sellingpoint. A francia konkurenseket ezzel már meg is ette (Captur: 377 liter, 2008: 350 liter), pedig a csúsztatható hátsó üléssorral ez még 455 literesre bővíthető. Lehajtott üléssorral 1281 litert tud a T-Cross, és a szörfösökre gondolva az első utasoldai ülés lehajtható lesz.

A Volkswagen őszre időzíti legkisebb városi terepjáróját, addig valószínű még szivárogtatnak róla ezt-azt. A szezon legfontosabb autószalonján, Párizsban nem lesznek ott, így egyelőre nem tiszta, pontosan mikor jön a T-Roc kistestvére.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.