Akár ilyen is lehetne a következő Tesla Model S

2018.08.11. 07:54

Repül az idő, az autóipar első széles körben körberajongott szériagyártású villanyautója, a Tesla Model S bizony már megérett egy generációváltásra. Gyártása ugyan mégy csak hat éve indult, a dizájnját jóval korábban felfedték a kaliforniaiak, lassan tízéves már. Emre Husmen formatervező most elképzelte, milyen lehet majd az S, ha eléri végre a generációváltás.

Husmen amennyire lehet, kötődött a Model S karakteréhez, maradtak például a kötelező teslás elemek, mint a bujtatott kilincs, a nagy panorámatető és az óriási központi kijelző. A sziluett és a forma is nagyban emlékeztet az elődhöz, de mintha Husmen már tudná, hogy a húszas évek divatja a törve tagolt forma lesz. Nehéz lenne többet rizsázni erről, majd az idő eldönti, mennyire lőtt közel a pixelművész az igazi második generációhoz.

A Telsánál amúgy a hírek szerint 2019 őszére tervezik az Model S-t. Sőt, állítólag abban az évben rögtön megejtik az amúgy három évvel frissebb Model X generációváltását is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.