Heteken belül jön az új Mitsubishi L200

2018.10.16. 14:25

Az L200 ugyan egyike azoknak a modelleknek, amelyek a Nissan irányítása alatt idegen alapokon újulhatnak meg, de most még az aktuális, saját fejlesztésű modellt újítják fel.

l200preview

A Mitsubishi egyelőre egyetlen képet mutatott az újdonságról, és azon is csak az autó felső része látszik a felszálló portól, de ennyi elég is, hogy egyértelmű legyen, most még csak egy alapos modellfrissítést hajtanak végre az L200-on. A tető kialakítása ugyanis tökéletesen azonos a jelenleg kapható modellével, ami más, az a hűtőmaszk és környéke: itt a Mitsubishi aktuális stílusához igazodik a pick-up, amelyet az Eclipse Cross és az Outlander egy ideje már magán visel.

Ezen felül csak annyi biztos, hogy november 9-én tartják a világpremiert, nyilván akkor derül majd ki, hogy miféle műszaki változtatásokat hajtottak végre az L200-ason, amelyet így néhány évig még piacon tarthatnak, mielőtt felváltják. Az utódmodell, amely a következő évtized elejére várható, valószínűleg már a következő Nissan Navara műszaki alapjaira épül majd, csak formatervében térhet el attól.