Összesen 49 percig volt jogosítványa a tininek

2018.11.23. 13:32

Az esetről a német rendőrség számolt be: a rendszer teljes szigorával sújtott le arra a 18 éves fiatalemberre, akit forgalmi vizsgája után, hazafele menet kaptak gyorshajtáson.

german traf

Hemer városában, már 50 km/h-s megengedett sebességű zónában 95 km/h-val futott bele a traffipaxba a friss jogsis vezető, akitől nyomban el is kobozták az iratot. Visszakaphatja majd, ha befizetett 200 euró büntetést, és részt vett egy szintén költséges utánképzésen. Ezen felül kap két büntetőpontot, és a kezdő vezető státuszát kettőről négy évre hosszabbítják.

A rendőség kommentárja szerint a fiatalember négy barátja tartózkodott az autóban, sőt, a beszámoló azt a megállapítást is megkockáztatja, hogy valószínűleg őket akarta elkápráztatni. Nos, ha tényleg ez volt a cél, aligha jött össze.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.