18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

25 év járt ezért a gázolásért

2018.11.25. 14:16

Bosszúból gyorsult neki a barátjának egy amerikai tini, a mellette ülő barátnője pedig még fel is vette. Vigyázz, nem egy könnyen fogyasztható videó.

Az eset Marylandben történt, a videón nem látható őrült a kormány mögött pedig egy tizenhét éves srác, Nicholas Hoffman volt, aki 25 év börtönt kapott ezért a gázolásért. Az ügy előzménye, hogy az elütött osztálytársa ellopott tőle egy adag füvet, amit Hoffman így bosszult meg: autóba ült, hogy elgázolja.

Jobbra fent Hoffman fotója
Jobbra fent Hoffman fotója

Mivel a bíróságon nem mutatott megbánást, az ügyész pedig példás büntetést kért, Hoffman előre kitervelt emberölési kísérletért 25 év börtön kapott. Az elütött srác súlyos sérülésekkel ugyan, de túlélte a gázolást. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.