SP3JC: nincs több hasonló Ferrari

2018.11.29. 06:22

Ez a legújabb, egyedi megrendelésre épített Ferrari, amely könnyen megtéveszti a felületes szemlélőt.

A Ferrarinál nem ritka az ilyesmi mostanában: amióta a gyár felvesz egyedi autókra vonatkozó megrendeléseket, mindig akad valaki, aki él a lehetőséggel. Most például a ritka klasszikus Ferrarikkal kereskedő amerikai Talacrest elnöke, John Collins rendelt magának egy különlegességet. A SP3JC érdekes darab: bár számos ponton a 812-esre emlékeztet, valójában a korábbi F12 tdf-en alapszik, ezért is lehet nyitott, pedig ilyen kivitel a Superfastból nem készül, legalábbis egyelőre.

Azt azért nem állítanánk, hogy ez a legjobb ízléssel elkészített egyedi Ferrari, amivel eddig találkoztunk, viszont a gazdájának nyilván maximálisan megfelel, és gyári autó gyári garanciával. És ez az, amitől az egyedi autó megépíttetése sokaknak megér egy kisebb vagyont: végre pontosan olyan autóba ülhetnek, amilyenről álmodtak, közben pedig a Ferrari lényege megmarad: a villámgyors, korszerű, jó hangú sportkocsi.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.