Autós rombolás a Tesco-parkolóban

2018.12.27. 18:42

A brit kisvárosban karácsony előtt lezajlott jelenetet eddig 11 millióan látták a Facebookon és mára szinte az összes brit hírportál beszámolt arról, ami december 23-án a brit Rickamnsworthben lévő Tescónál történt. A The Sun és a BBC szerint az áruház biztonsági őrei odabent összetűzésbe kerültek valakivel, akit alkohollopáson értek és az ügyben érintett lehetnek a parkolóban várakozó kék Citroen C3 utasai is. 

A telefonnal készített videón jól látható, ahogy a bérautóval megpróbálnak elhajtani a helyszínről, de először nem sikerül, mert a vásárlók és a Tesco alkalmazottai is megpróbálják feltartóztatni az autót. 

A súlyos incidens során ketten is megsérültek, köztük az áruház egyik munkatársa, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Kollégája adománygyűjtést indított a javára, mely jelenleg 1800 fontnál tart. A brit rendőrség keresi a kék Citroen utasait és a Tesco vezetése is jelezte, együttműködik a hatóságokkal az ügy tisztázása érdekében, illetve minden támogatást megad sérült alkalmazottjának.