Itthon fotóztuk le a következő Renault Cliót

2019.01.16. 07:07

Budapesten, a 4-es villamos déli végállomásánál kaptuk le a tavaszra várható következő Cliót, egyelőre talpig mintás fóliában.

Ez nem igazán meglepő, valószínűleg az itt működő beszállítói fejlesztőközpontok egyike teszteli benne valamelyik, további finomhangolást igénylő alrendszerét.

Az álcázás ellenére jól látszik, hogy az autó alapformája keveset változik: a tetővonal, sőt, a karosszéria oldalát meghatározó formák sem változnak sokat a modellváltással, legfeljebb az orr-részt igazítják az aktuális márkaarculathoz, amelyet a Mégane, a Kadjar és a Talisman már most is visel.

Azt már tavaly ősszel jelezte a Renault, hogy az új Clio bemutatóját 2019 első felére tervezi, valószínű, hogy a márciusi Genfi Autószalonon, vagy ahhoz nagyon közeli időpontban kerítenek rá sort.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.