Altima-te AWD: viccnek kicsit korai

2019.01.19. 07:55

A Nissan valószínűleg jól döntött, amikor elkészítették ezt az átépített szedánt. Ha nem teszik, a kutya sem vette volna észre az új műszaki megoldást.

Bár első pillantásra korai áprilisi tréfának is nézhetnénk, az Altima-re AWD elég jól néz ki, és ha minden igaz, egész jó terepjáró is. Újdonság, na az nincs benne sok, hiszen nagyrészt kereskedelmi forgalomban kapható alkatrészekből készült.

A Nissan Altima nálunk kevéssé ismert, de az Egyesült Államokban elég népszerű nagy szedán, amelyet eddig csak fronthajtással kínáltak, ám most megjelent az összkerék-hajtású változat is a Camry-riválisból. Erre került az American Track Truck nevű cég lánctalp-szetje, amellyel egyébként kb. 9000 dollárért (kb. 2,5 millió forintért) szinte mindenből lehet off-road jármű.

Ami egyedi gyártású, az a négy sárvédőszélesítés. Ezek ahhoz kellenek, hogy az átalakítás legális legyen, de a futómű geometriáján is igazítottak, hogy a végeredmény vezethetősége ne szenvedjen csorbát.

És hogy mihez kellett mindez? Egy reklámfilmhez, ahol az Altima a repülőt is legyőzi.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.