Jézusra fogta, hogy az óceánba hajtott a Ferrarival

2019.01.20. 08:18

Az óév utolsó hetében történt, hogy egy floridai kikötőből valaki minden előjel nélkül az óceánba gyorsított egy tengerkék Ferrari 360 Modenával. Az esetről még egy videó is felkerült a netre, de az ünnepek alatt valahogy nem ütötte meg a magyar sajtó ingerküszöbét a dolog. A napokban aztán kiderült, mire volt az egész. Így már érdekesebb, le is írjuk, de előbb még a vízbehajtás:

Az a valaki, aki a videón magára csukja, majd megáztatja a Ferrarit egy James Mucciaccio nevű férfi volt. Amikor a rendőrautó leparkolt nem messze tőle, épp pakolászott, a kérdésre pedig, hogy mégis miért parkolt be a kikötőbe, ahova amúgy nem lett volna szabad, azt mondta: egy barátja mindjárt felveszi hajóval. Bocsánatot kért, beszállt az autóba, visszatolatott, majd belehajtott a vízbe.

528299

Mucciaccio ki tudott szállni a Ferrariból, egy halászhajó hamar összeszedte, az autót viszont tíz méter mélyről kellett felhozniuk később a búvároknak: emelőzsákokkal megoldották. A napokban nyilvánossá lett rendőrségi jelentés szerint a különös húzásra egy zavaros magyarázat van, ezt mondta ugyanis Mucciaccio a motivációról. 

Jézus mondta, hogy hajtsak át egy kis kapun egy hatlábas ablakba. Jézus tett engem a legokosabb emberré a Földön és nehéz ilyen felelősséggel bírni. A pénz két nap alatt jelentéktelen lesz, ne felejts el mosolyogni.
5c3ab460-61fc-4c8b-b8a1-5e0d0274ddc6

A jelentés szerint mondott olyat is a rendőrnek az eset után, hogy az egyiptomi és nem hisz Jézusban, ezért gyorsult neki a víznek. Fura egy történet, de még van benne egy csavar. Miután kiemelték, kiderült, hogy a Ferrari rendszáma valójában egy másik autóról való: Mucciaccio a Ford Mustangjáról vette le és tette át. Azt már nem tudni, ezt ki sugalmazta neki. 

Hülye egy sztori, az egészben a legkevésbé bulvár, ahogy a búvárok kihúzták szerencsétlen Modenát:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.